Schade melden

Heeft u schade? Geef dit altijd aan ons door!

Schade laten herstellen

U wilt uw schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Wij hebben afspraken gemaakt met schadebedrijven zodat het herstel en de afhandeling voor u zo snel en soepel mogelijk verlopen.

Hebt u vragen over het coronavirus en de dekking voor uw reis- en annuleringsverzekering? Lees meer informatie op onze speciale pagina.

Brochure schade, wat nu?

Heeft u schade? U leest praktische informatie in deze brochure.

Autoschade?

Voor het herstellen van autoschade werken wij samen met ASN Groep schadeherstel. U kunt zelf contact opnemen met een herstelbedrijf bij u in de buurt.

Vind een herstelbedrijf

Schade aan inboedel of woonhuis?

Als u uw schade laat herstellen door Multiherstel, weet u zeker dat u vakkundig en vlot geholpen wordt. Neem bij schade contact op met Aevitae via 088 0106 900 (LOKAAL TARIEF). Onze medewerkers helpen u verder.

Een andere schade?


Herstel van een schade is dan niet altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op 088 0106 900 (LOKAAL TARIEF).

Over Multiherstel

Voor schadeherstel van uw inboedel of woonhuis werken wij samen met Multiherstel, een landelijk netwerk van schadeherstel- en onderhoudsbedrijven. Wat betekent dit voor u?

  • Multiherstel voert schadeherstel en kleinschalig onderhoud uit binnen 24 uur na uw melding. Meestal staat er zelfs al binnen 2 uur iemand bij u voor de deur!
  • De schadehersteller onderzoekt de schade en controleert of u voor het herstel ervan verzekerd bent. Hij overlegt altijd met u over het herstel.
  • U hoeft niets voor te schieten. De rekening gaat direct naar Your Benefits.

Wilt u een schade laten herstellen door Multiherstel? Bel Your Benefits op 088 0106 900 (lokaal tarief).