De voordelen van onze autoverzekering

Als u kiest voor een autoverzekering van Your Benefits, dan kiest u voor veel voordelen! Hieronder zetten we de belangrijkste voor u op een rijtje.

Altijd vervangend vervoer bij schade

Als u schade heeft, gaat uw leven gewoon verder. Dat snappen wij heel goed. En daarom krijgt u bij onze WA + Volledig Casco verzekering altijd vervangend vervoer bij herstel via ons netwerk. Hoelang de reparatie ook duurt!

No-claimkorting tot 85%

Heeft u geen schade? Dan krijgt u premiekorting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting. Bij ons kan deze korting oplopen tot maar liefst 85%!

Uw no-claim behouden? Neem schade alsnog voor eigen rekening

Heeft u een kleine schade geclaimd? Misschien heeft u daar achteraf spijt van. Bijvoorbeeld als u daarna een grotere schade heeft, want na twee schades krijgt u een stuk minder no claim-korting. Bij ons is dit geen probleem! U kunt er achteraf voor kiezen om een kleinere schade uit het verleden alsnog zelf te betalen. Dat kan voor u een stuk voordeliger zijn dan de hogere premie betalen.

Ruime dekking voor accessoires

Het vervangen van accessoires kan behoorlijk in de papieren lopen. Bij ons zijn fabrieksaccessoires altijd volledig meeverzekerd. En voor achteraf gemonteerde accessoires krijgt u een vergoeding van € 1.000 (WA + Beperkt Casco) tot maar liefst € 2.500 (WA + Volledig Casco).

Dagelijks opzegbaar

Wilt u opzeggen? Dan kan dat bij ons per direct! Wij maken het u niet moeilijk om uw verzekering op te zeggen, want we weten hoe vervelend het is om ergens verplicht aan vast te zitten. Maar natuurlijk hopen we dat u helemaal geen reden heeft om op te zeggen… en daar doen we onze uiterste best voor!

4 JAAR OCCASION- OF NIEUWWAARDE

Is uw auto total loss? Of gestolen? Dan kunt u bij ons tot 4 jaar na aankoop de volledige aanschafwaarde vergoed krijgen!

PERSONAL BENEFITS

Sluit u meerdere verzekeringen af bij Your Benefits? Dan profiteert u van korting op uw premie!