Over Your Benefits

Your Benefits staat voor u klaar. Hoe kunnen we u helpen?

Telefoonnummer

+31 (0)88 0106 900

Bezoekadres

Flight Forum 571

5657 DR Eindhoven

Postadres

Postbus 2296

5600 CG Eindhoven

Antwoord op uw vraag vinden

In onze veelgestelde vragen vindt u makkelijk en overzichtelijk het antwoord op uw vraag.

Stel uw vraag

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord.

 

Klacht melden

Bent u het niet eens met een beslissing die is genomen? Of bent u ontevreden over de service van Your Benefits? Wij lossen het graag op.

Over Your Benefits

 

Volmachtbedrijf

Your Benefits Assuradeuren B.V. accepteert en administreert verzekeringspolissen als gevolmachtigd agent namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Ook de schadeafhandeling is onderdeel van deze werkzaamheden. Your Benefits Assuradeuren B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoet mede daardoor aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

 

Beloning Your Benefits

Geen enkele bank of verzekeraar heeft een deelname in ons bedrijf. Wij ontvangen voor onze werkzaamheden een beloning van de risicodragers in de vorm van tekencommissie. Dit is een percentage van de premie.

 

Bemiddelaars

Your Benefits Assuradeuren B.V. werkt samen met een beperkt aantal bemiddelaars. U kunt bij Your Benefits dus niet rechtstreeks een verzekering afsluiten. De advisering rondom de producten en bij schade vindt plaats bij de met ons samenwerkende bemiddelaars. Hiervoor ontvangen een beloning in de vorm van provisie. Een bemiddelaar van Your Benefits Assuradeuren B.V. kan er voor kiezen om ‘Execution Only’ te werken. In dat geval krijgt u geen advies bij het afsluiten van uw verzekeringen. Dit vermeldt de bemiddelaar dan op zijn website. Your Benefits Assuradeuren B.V. heeft geen financieel belang in de aangesloten bemiddelaars.

 

Rolverdeling

De rol van de bemiddelaar is om de belangen van de verzekeringnemer, de verzekerde of de begunstigde te behartigen. Dit kan tegenstrijdig zijn aan de belangen van de verzekeraar die door het volmachtbedrijf wordt vertegenwoordigd. In dat geval volgen we een aantal specifieke stappen.

 

Privacy

Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met uw privacy.

Gevolmachtigd Agent

Wilt u meer weten over de rol van de Gevolmachtigd Agent? De NVGA heeft de Volmachtbrochure uitgegeven. U kunt deze hier downloaden.

De volmachten van Your Benefits

  • MS Amlin Insurance SE
  • AWP P&C Baloise Belgium N.V.
  • Bovemij
  • Chubb
  • DAS
  • Nationale Nederlanden schade
  • Rhion Digital
  • Vivat Schadeverzekeringen

 

Overige gegevens

AFM vergunningnummer: 12046144

KvK nummer: 72894369

Aansluitnummer KIFID (klachten): 300.017248