Aanvullende dekkingen voor de autoverzekering

Wilt u met een gerust hart de weg op? Breid uw autoverzekering dan uit met onze aanvullende dekkingen.

Pechhulp

Motorpech, lekke band of lege tank? Met onze pechhulp staat u er niet alleen voor. Wij zorgen dat u snel wordt geholpen. Dag en nacht, 7 dagen per week.
Wij betalen een (nood)reparatie of zorgen ervoor dat uw auto wordt weggesleept als dat nodig is. Ook bent u verzekerd van vervangend vervoer als de reparatie langer duurt. U kunt kiezen voor pechhulp in alleen Nederland of in heel Europa, in- of exclusief uw woonplaats.

Schadeverzekering voor inzittenden

Heeft u een verkeersongeval met uw auto? En lopen u of uw inzittenden hierdoor letsel of materiële schade op? Dan keert de schadeverzekering voor inzittenden uit.

De verzekering keert bijvoorbeeld een geldbedrag uit als iemand door het ongeluk overlijdt of blijvend invalide raakt. En betaalt een compensatie als u door uw letsel minder inkomen heeft of uw huis moet aanpassen.

Ook als u door een ongeluk schade heeft aan uw bagage, kleding of spullen in de auto vergoedt de verzekering deze schade. De maximale uitkering is € 1.000.000.

Rechtsbijstand voor automobilisten

Krijgt u een juridisch conflict over uw auto? Bijvoorbeeld omdat iemand uw auto heeft beschadigd en er discussie ontstaat over de schadevergoeding? Dan is de hulp van een expert onmisbaar.  
Met deze verzekering kunt u rekenen op professionele rechtshulp. Wij regelen juridische bijstand voor u, nemen u waar mogelijk de zorgen uit handen en vergoeden de kosten.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Heeft u een verkeersongeval met uw auto? En lopen u of uw inzittenden hierdoor letsel op? Dan keert de ongevallenverzekering inzittenden uit bij overlijden of blijvende invaliditeit.
Overlijdt de bestuurder of een passagier door een ongeval? Dan krijgen de erfgenamen één keer een bedrag van € 20.000.

Raakt de bestuurder of een passagier blijvend invalide? Dan keren we één keer maximaal € 40.000 uit. De hoogte van het bedrag hangt af van de mate van invaliditeit.

Verzekeringskaarten

De verzekeringskaart maakt in één overzicht duidelijk waar u volgens de polisvoorwaarden wel- en niet voor verzekerd bent.

Bekijk de Pechhulp verzekeringskaart

Bekijk de Ongevallen Inzittenden verzekeringskaart

Bekijk de Schade Inzittenden verzekeringskaart

Bekijk de Rechtshulp Motorrijtuigen verzekeringskaart