Your Benefits Woonverzekeringen

Het is natuurlijk niet te hopen, maar het kan iedereen overkomen: er wordt bij u ingebroken, uw huis raakt beschadigd door een flinke storm of uw inboedel gaat letterlijk in rook op. Dan wilt u niet ook uw spaargeld in rook zien opgaan omdat u uw spullen moet vervangen. Laat staan dat u zich in de schulden wilt steken!

Met onze woonverzekeringen hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Wij zorgen dat u met een gerust hart uw huis kunt laten herstellen of nieuwe spullen kunt kopen.

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen tegen schade en diefstal met de Your Benefits Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering

Verzeker uw huis en tuin tegen calamiteiten met de Your Benefits Woonhuisverzekering

Verzeker u tegen aansprakelijkheid (WA)

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u per ongeluk de spullen van een ander beschadigt. Of dat iemand gewond raakt door uw schuld. In dat geval bent u aansprakelijk. En een schadeclaim kan hoog oplopen.

Verzeker u tegen de financiële gevolgen met de Your Benefits Aansprakelijkheidsverzekering

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gevolgen van schade voor mijn premie?

Kan de schade niet verhaald worden op een tegenpartij? Dan is er sprake van een “schuldschade”. Als u een schuldschade declareert, kan het zijn dat u meer premie moet gaan betalen doordat u terugvalt in het aantal schadevrije jaren. Daarom is het soms voordeliger om een kleine schade zelf te betalen. Bij ons kunt u vaak ook achteraf besluiten om een eerder gedeclareerde schade alsnog zelf te betalen.

Twijfelt u wat het voordeligst voor u is? Bel voor advies naar 088 0106 900 (lokaal tarief).