Onbezorgd op vakantie

Zorgeloos genieten van uw vakantie? Daarvoor is een goede reisverzekering een onmisbaar element. En voor een goede reisverzekering bent u bij Your Benefits aan het juiste adres!

Hebt u vragen over het coronavirus en de dekking voor uw reis- en annuleringsverzekering? Lees meer informatie op onze speciale pagina.

Reisverzekering

Gebeurt er iets tijdens uw reis? Wij helpen u op afstand en vergoeden de schade. Een doorlopende reisverzekering kunt u ook combineren met een annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering

Moet u uw reis annuleren door een onverwachte gebeurtenis? Dan is het dubbel vervelend als u ook nog eens uw reissom kwijt bent! Met een annuleringsverzekering voorkomt u dit.

Denk aan uw vaccinaties!

Last minute op vakantie? Of heb je een mooie reis voorbereidt? Via Vaccinaties Op Reis maak je 24 uur per dag binnen 2 minuten een afspraak bij jou in de buurt.

VaccinatiesOpReis is een LCR erkend vaccinatiecentrum en heeft een landelijk dekkend netwerk met 23 locaties in heel Nederland. Voor al je vaccinaties en adviezen kan je gemakkelijk online een afspraak maken op een vestiging bij jou in de buurt. Je krijgt direct je vaccinaties toegediend en de factuur wordt achteraf via e-mail naar je toegestuurd. Deze kan je vervolgens indienen bij je verzekering, in de meeste gevallen worden vaccinaties via VaccinatiesOpReis gewoon vergoedt!

Kijk voor informatie op www.vaccinatiesopreis.nl of bel met 085-0240040 tijdens kantoor uren.