uw Your Benefits verzekeringspakket

Welkom op onze website. Op deze pagina leest u wat er verandert aan uw Your Benefits verzekeringspakket.

 

Verhuizing binnen de groep

Uw verzekeringen  zijn tot nu toe geadministreerd bij Raetshagen Assuradeuren B.V. Binnen de Raetsheren van Orden Groep is Your Benefits Assuradeuren B.V. de specialist op het gebied van particuliere verzekeringen. Dit is de reden waarom wij ervoor kiezen om de administratie van het Your Benefits naar dit bedrijf over te voeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het is belangrijk om te weten, dat u net zoals voorheen geen advies krijgt en zelf uw zaken regelt. Dit zelf regelen wordt ‘Execution Only’ genoemd. U maakt zelf uw keuzes voor de samenstelling van uw verzekeringspakket en bijvoorbeeld uw verzekerde bedragen.  Your Benefits Assuradeuren B.V. voert uw verzekeringen uit. Dat betekent dat wij uw aanvragen, wijzigingen en schades behandelen. Wij ontwikkelen op dit moment een Mijnomgeving voor uw Your Benefits verzekeringen. Hierin kunt u straks zelf uw zaken regelen en de premies berekenen voor onze andere producten.

Uw nieuwe polis – overgaan zonder zorgen

Tegelijk met de overgang naar Your Benefits Assuradeuren B.V. introduceren wij een vernieuwd verzekeringspakket. U heeft in dit pakket dezelfde verzekeringen. De dekkingen zijn op hoofdlijnen hetzelfde, maar kennen wel verschillen met uw vorige pakket. Binnen twee weken ontvangt u van ons een nieuwe polis en polisvoorwaarden. Op uw polis staat de ‘best off clausule’. Dit houdt in dat u gedurende het eerste jaar altijd recht heeft op vaststelling van de schade volgens huidige- of nieuwe polisvoorwaarden, die het meest gunstig zijn in uw situatie.

Het verschillenoverzicht In het onderstaande verschillenoverzicht leest u welke aanpassingen er zijn per dekking. Welke dekkingen u heeft ziet u terug op het polisblad dat wij aan u hebben verstuurd.
Verschillenoverzicht

Vragen? Of wilt u een offerte?

Wilt u meer weten over Personal Benefits? Of wilt u een offerte ontvangen? U kunt altijd bellen met een van onze specialisten op 088 0106 900 (lokaal tarief).